SMARTE ENERGILØSNINGER

Vi installerer komplette solcelle og batterianlegg, bruk egenprodusert energi smart når strømmen er dyrest.

Få gratis strøm og en fremtidig gullgruve

Ta kontakt så gir vi deg ett uforpliktende pristilbud på ett nøkkelferdig solcelleanlegg og ett driftsikkert batteri anlegg, som vil spare deg store summer på strømregningen. 

Alt innen elektriske bygningsinstallasjoner

electric-4198293_1920 (1)

Skal du bygge nytt eller pusse opp? bytte sikringsskap, legge opp en ny kurs, få elbil ladeuttak etc. ta kontakt så kommer vi til avtalt tid og utfører jobben raskt og effektivt til avtalt pris!

Ønsker man en sertifisert elkontroll av bolig før ett evt. salg eller for å få billigere forsikring iht. NEK 405-2 og NEK 405-3, så utfører vi dette.

Vi er sertifisert installatør av markedets sikreste og mest pålitelige batteriløsning!

Lagre energi på batteri og bruk den smart

Strømprisene varierer opp og ned. Redusere strømregningen ved å lagre å bruke egenprodusert strøm smart!

Ta kontakt for en uforpliktende pris på en fremtidsrettet og kostnadsbesparende batteriløsning. Vi er autorisert av Eaton.

eaton-xstorage-home-authorized-installer-logo

Vi er sertifisert til å foreta elkontroll av bolig som kan gi billigere forsikring, og av alle typer næring og industri.

nemko_logo_2c

Vi er sertifisert til å foreta termografering iht. NEK 405-1. Termografering er ett av de beste verktøy mot å finne skjulte elektriske feil i ett anlegg og anbefales som ett forebyggende tiltak mot elektrisk brann. Termografering kan også benyttes i andre sammenhenger i prosessindustrien, finne trekk/kuldebroer i bygninger etc. ta kontakt for mere informasjon.

a4 sertifikat elektrotermografi ├ÿvertungset1024_1

Installer aktiv filter teknologi hvis anlegget har skjev lastfordeling, overharmonisk støy og unyttig reaktiv effekt som øker strømregningen og tar unødvendig kapasitet av transformatorkrets. Teknologien balanserer strømmer perfekt mellom 3 faser. Fjerner alt av overharmoniske strømmer som kan overbelaste N-leder og få elektrisk utstyr til å feile. Eliminerer alt av reaktiv effekt. Passer like godt til små anlegg som til store industri anlegg.

Aktive filter er en avansert strøm generator som bruker kraftelektronikk til å kompensere for dårlig nettkvalitet

Vi utfører fasekompensering som kan gi en annleggseier store kostnadsbesparelser og en kort tilbakebetalingstid på investering.  Vi skreddersyr en produkt løsning ut ifra anleggstype og på bakgrunn av en nettanalyse. Vi leverer aktive filter og tradisjonell             kondensator bank kompensering fra kvalitets merket Fraco. Valget er avhengig av anleggstypen og ressultater av nettanalysen.   Vi har referanse installasjoner fra Sverige, Finland og Tyskland.

Aldri mer trenger hovedsikringer bli overbelastet pga. høy skjevlast!       Oppnå mer kapasitet i eksisterende anlegg og øk elsikkerheten!      Vi har den perfekte teknologi løsningen som passer til bolighus og opp til store nærings og industrianlegg!

Lastbalansering

Vi kan bare fikse det vi kan måle! Ta kontakt så sender vi en koffert med måleutstyr, etter oppkobling så kan vi fjernavlese alle målinger som trengs for en nøyaktig "støy" analyse av det elektriske anlegget!

1

Vi er sertifisert Tesla installatør av elbil ladeuttak. Vi installerer alle typer lade anlegg, ta kontakt for uforpliktende pristilbud.

Gen3 Wall Connector Product Shot
Teasla Wall Connector Logo Black

Vi er NKOM autorisert og installerer data og signal anlegg

Nkom-ekomnettautorisasjon_1024