Om oss

Våre verdier

Vi setter kundebehandling, service og HMS veldig høyt. Vi vil utføre et godt arbeid, med god garanti på det endelige produkt og evt. Videre oppfølging senere. Vi tilbyr rådgivning, befaring og energitjenester, med service og support som gir kunden tilgjengelighet til enhver tid hele året. Vår bedrifts definisjon på service er når kunden får mer enn forventet.

Kvalitet er subjektivt og ikke objektivt, så det er viktig for oss at kvaliteten på tjenestene våre tilpasses den kunden som skal ha det, slik at det tilfredsstiller kundens behov, krav og forventninger.

Bakgrunn

Bedriften har lang erfaring fra installasjon, drift og vedlikehold av elektro/ automasjons systemer i landbaserte næringsbygg, industri og offshore installasjoner. Vi har opparbeidet god erfaring med ulike former for EMI problemer, og dårlig nettkvalitet.

Bedriften er registrert i elvirksomhetsregisteret, med godkjenning for å planlegge, tegne eller beregne elektrisk arbeid og utføre kontroll av elektriske anlegg.

Bedriften har formel og praktisk kompetanse for å foreta nettanalyse og målinger på et spenningssatt elektrisk anlegg. Samt rådgivende prosjekterings tjenester i samsvar med gjeldende forskrifter og lover. Bedriften oppfyller kravet til utdanning for kvalifisert person, jf. Nkoms autorisasjonsforskrift FOR-2011-12-07-1206.

Vi samarbeider med et erfarent kompetanse nettverk på ingeniørtjenester.

Vi tilbyr stor mobilitet, og er lokalisert sentralt i Vestfold nær store industribyer. Våre målgrupper befinner seg i hele Norge, og derfor tilpasser vi oss og kommer til kunden der det er behov.

Vi benytter et kvalitetssikringssystem med standarder fra NS-ISO 9001, som sikrer at vi leverer produkt og tjenester som holder visse mål, som tilfredsstiller kundens behov, krav og forventninger. Vi har god HMS fokus, som tilfredsstiller krav fra arbeidstilsynet og internkontrollforskriften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joachim Øvertungset

Daglig leder