Om oss

Våre verdier

Vi setter kundebehandling, service og HMS veldig høyt. Vi vil utføre et godt arbeid, med god garanti på det endelige produkt og videre oppfølging senere.

Vi tilbyr rådgivning, prosjektering og installasjon av energitjenester, med service og support som gir kunden tilgjengelighet til enhver tid hele året.

Vår bedrifts definisjon på service er når kunden får mer enn forventet.

Kvalitet er subjektivt og ikke objektivt, så det er viktig for oss at kvaliteten på tjenestene våre tilpasses den kunden som skal ha det, slik at det tilfredsstiller kundens behov, krav og forventninger.

Bakgrunn

Bedriften har lang erfaring fra installasjon, drift og vedlikehold av elektro/ automasjons systemer i landbaserte næringsbygg, industri og maritime/ offshore installasjoner.

Erfaringen med den nyeste teknologien på markedet og utfordringer med dårlig nettkvalitet/ elektrisk støy har vi fått fra lang tjeneste i oljebransjen, denne erfaringen tar vi med oss inn på den landbaserte markedet da vi ser de samme problemstillingene kommer pga. den pågående elektrifiseringen av samfundet.

Bedriften er registrert i elvirksomhetsregisteret, med godkjenning for å bygge og vedlikeholde andres elektriske lavspenningsanlegg.

Vi har opprettet en egen avd. som utfører elektriske boliginstallasjoner.

Ny installasjon og restaurasjon av både bolig og hytte.

Vi tilbyr stor mobilitet, og er lokalisert sentralt i Vestfold og telemark. Med base både i Holmestrand og på Notodden.

Vi benytter et kvalitetssikringssystem som sikrer at vi leverer produkt og tjenester som holder visse mål, som tilfredsstiller kundens behov, krav og forventninger.

Vi har god HMS fokus, som tilfredsstiller krav fra arbeidstilsynet og internkontrollforskriften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joachim Øvertungset

Daglig leder og Elektroinstallatør

E-post:

post@emc-consult.no

Tlf:

971 01 424

Ole Andreas Olsen

Saksbehandler

E-post:

ole@emc-consult.no

Tlf:

415 04 878